Lakuletut
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi
Lakuletut vievät kielen mennessään. Lakritsikastiketta on taikinassa, mutta päälle lorautetaan tietysti vielä syntinen annos Kouvolan Lakritsin Lakritsikastiketta tai Lakritsi-kinuskikastiketta. Nam! Tarjoa seuraksi marjoja tai vaikka banaaniviipaleita. Kouvolan Lakritsi Lakritsikastike on gluteenitonta ja laktoositonta. Mikäli haluat valmistaa laktoosittomia lettuja, tarkista että maito on laktoositonta ja gluteenittomille puolestaan, että jauhot ovat gluteenittomia.
Advertising information
Ainekset
30 annosta
- ½ l maitoa
- 2 kananmunaa
- 1 dl Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ dl rypsiöljyä TAI sulatettua voita TAI margariinia
Paistamiseen:
- voita TAI
- margariinia (vaihtoehto)
Lisäksi:
- Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta
- Kouvolan Lakritsi Lakritsi-Kinuskikastiketta
- mansikoita tai muita marjoja
- marenkeja
Valmistusohje
- Laita maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
- Lisää lakritsikastike ja sekoita.
- Lisää vehnäjauhot, rypsiöljy tai sulatettu voi tai margariini.
- Sekoita tasaiseksi ja anna turvota mielellään noin puoli tuntia.
- Paista kuumalla lettupannulla voissa molemmin puolin.
- Tarjoa seuraksi lakritsi tai lakritsi-kinuskikastiketta ja mansikoita.
- Murusta lakulettujen pinnalle halutessasi marenkeja.