Oliivi-mozzarellapasta
- 20 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 dl oliiviöljy
- 180 g (kivetön) musta oliivi
- ½ lime
- mustapippurirouhe
Lisäksi:
- 1 l vesi
- 1 tl suola
- 250 g tuorepasta
- 5 aurinkokuivattu tomaatti
- 285/150 g Galbani Mozzarella Mini
- (vaihtoehto) Galbani Mozzarellajuusto
- 1 ruukku tuore basilika
Pastaruoat ovat erinomaista arkiruokaa, sillä ne valmistuvat nopeasti. Tuorepasta kypsyy muutamassa minuutissa ja sitä löydät ruokakauppojen kylmähyllyiltä. Voit toki käyttää myös kuivattua pastaa. Tämä pasta on maustettu oliivitahnalla ja ihanaa lempeää makua antaa Galbani Mozzarella, jota voit ostaa niin pieninä palloina kuin erikokoisina paloinakin ja paloitella haluamaasi muotoon.
Oliivi-mozarellapasta
2-3 annosta
2 isoa valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
180 g kivettömiä mustia oliiveja valutettuna
½ limen mehu
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
1 l vettä
1 tl suolaa
250 g tuorepastaa
5 aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
285/150 g Galbani Mozzarella Mini TAI muuta Galbani Mozzarellaa paloiteltuna
1 ruukku tuoretta basilikaa
Kuori valkosipulinkynnet. Laita ne oliiviöljyn ja valutettujen, kivettömien oliivien kanssa leikkuriin ja purista joukkoon puolikkaan limen mehu. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Jauha seos tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
Kiehauta vesi ja suola. Lisää tuorepasta ja keitä 2-3 minuuttia. Valuta.
Sekoita oliivitahna pastan joukkoon. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita joukkoon. Lisää Galbani Mozzarella Minit ja sekoita lopuksi joukkoon hienonnettua tuoretta basilikaa.
Tarjoa heti!