Perunasalaatti Välimeren tapaan

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Perunasalaatti Välimeren tapaan
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

33 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Ruokaisat salaatit maistuvat kesällä ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlahetkiinkin. Perunasalaattia voit varioida mielin määrin oman maun mukaan ja lisäillä sinne itselle mieluisia aineksia. Tämä yksinkertainen salaatti vielä makumatkalle Välimeren maihin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • noin 700 g varhaisperunoita
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 punasipulia renkaina
  • 100 g vihreitä oliiveja sitruunatäytteellä
  • 100 g paprikapestoa tai muuta pestoa
  • 100-200 g fetajuustoa TAI
  • 100-200 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
Koristeluun:
  • basilikaa

Valmistusohje

  • Keitä pestyt varhaisperunat kuorineen suolalla maustetussa vedessä, valuta ja anna jäähtyä.
  • Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  • Valuta oliivit.
  • Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon pesto.
  • Murusta viimeiseksi fetajuusto tai salaattijuusto.
  • Tarkista maku.
  • Koristele perunasaaatti basilikalla.
Perunasalaatti Välimeren tapaan

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä