Cronutsit

  • 20 min Työaika
  • 1 h 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Cronutsit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Oletko jo kokeillut cronutseja? Croissanttien ja donitsien sekoitus on hauska ja helppo tapa herkutella. Nappaa kaupan pakastealtaasta paketti tai pari Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, sulata ja kokeile. Helppoa, nopeaa ja niin herkullista!

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, laktoositon, vegaaninen
  • 1 l rypsiöljyä
Lisäksi:
  • 200 g maitosuklaata
  • maun mukaan makeisia TAI
  • maun mukaan kakunkoristerakeita (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin tuntia aiemmin ja vaivaa ne sitten yhdeksi palloksi.
  • Pyöritä tasapaksuksi tangoksi ja jaa kahdeksaan yhtä suureen osaan.
  • Pyöritä jokainen osa palloiksi ja pyöräytä jokaisen keskelle reikä.
  • Kuumenna öljy kattilassa. Varaa viereen kansi siltä varalta, että rasva syttyisi palamaan. Kannella saat liekin sammutettua.
  • Laita kuuman öljyn joukkoon cronutsit aluksi yksi kerrallaan ja paista muutama minuutti molemmin puolin. Käännä metallisella reikäkauhalla varovasti.
  • Nosta valumaan talouspaperin päälle lautaselle ja jäähdytä hetki.
  • Sulata paloiteltu maitosuklaa mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
  • Kastele cronutsit suklaassa ja ripottele päälle erilaisia makeisia tai kakunkoristerakeita.
  • Tarjoa!
Cronutsit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä