Kala-pastavuoka
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras
Herkullinen kala-pastavuoka valmistuu näppärästi kiireisessä arjessa ja maistuu koko perheelle. Tämä ruoka on helposti tuunattavissa. Voit käyttää kasviksina omia suosikkejasi tai napata kaupan pakastealtaasta mieluisan seoksen. Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia kaurapastoja. Kauramakaronia ja Kaura Raketti Spagettia voit käyttää kuten vehnästä valmistettuja tuotteita.
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 1 sipuli
- 200 g kesäkurpitsaa
- 2 porkkanaa
- 1 palsternakka
- 3 rkl rypsiöljyä
- 600 g pakasteseitiåä TAI
- 600 g lohikuutioita
- suolaa
- sitruuna-pippuria
- 1 ruukku tuoretta tilliä
Lisäksi:
- 350 g Myllyn Paras Kaura Raketti Spagetti
Kastike:
- 75 g voita TAI
- 75 g margariinia
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 l maitoa
- suolaa
- 200 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
- Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kääntele kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja mausta suolalla ja sitruuna-pippurilla. Nosta sivuun.
- Hienonna joukkoon tilli.
- Ota esiin reunallinen uunivuoka ja vuoraa se halutessasi leivinpaperilla.
- Valmista kastike. Sulata voi tai margariini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja anna kiehua usein sekoitellen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla ja lisää joukkoon juustoraaste sekoittaen.
- Laita Kaura Raketti Spagetti, kala-kasvisseos ja juustokastike kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastike. Kypsennä 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa kala-pastavuoka yhdessä raikkaan salaatin kera.