Ihanat grilliburgerit

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 12 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • oliiviöljy
  • 1 munakoiso
  • ½ kesäkurpitsa
  • 100 g miniluumutomaatti
  • 4-5 valkosipulinkynsi
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • 100 g chilihummus
  • 3-6 Broilerinfilee
  • suola
  • 1 limen mehu
  • 200 g fetajuusto
  • tuore basilika
  • (vaihtoehto) tuore minttu

Ihanat grilliburgerit valmistat mehevästä Maalahden Limpusta. Grillaa väliin tuoreita kesäkasviksia ja kruunaa annos chilihummuksella ja mehevällä broilerilla.

Ihanat grilliburgerit
6 annosta

12 viipaletta Maalahden Limppua
oliiviöljyä
1 pieni munakoiso
½ pieni kesäkurpitsa
100 g pikkutomaatteja
4-5 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
100 g chilihummusta
3-6 broilerinfileetä
suolaa
1 limen mehu
200 g fetajuustoa
basilikaa tai minttua

Sivele Maalahden Limppu -leipäviipaleiden pintaan hieman oliiviöljyä ja nosta sivuun.
Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa, ota esille pikkutomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Voitele grilli öljyllä tai pirskota kasvisten päälle oliiviöljyä. Grillaa kasvikset ja leipäviipaleet siten, että ripottelet pinnalle hienonnettua valkosipulia, suolaa ja mustapippuria. Grillaa myös broilerinfileet molemmin puolin ja mausta suolalla ja limen puristetulla mehulla.
Voitele puolet leipäviipaleista chilihummuksella. Lado päälle kasvikset ja puolitetut tai kokonaiset broilerinfileet fileiden koosta riippuen. Murusta päälle fetajuustoa ja koristele tuoreilla yrteillä. Laita päälle toinen leipäviipale ja kiinnitä cocktailtikuilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä