Överisuklaiset lehtitaikinaleivonnaiset
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
5 annosta
- 500 g Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
- 2 ½ Mignon suklaamunia TAI
- 2 Kismet -suklaapatukkaa (vaihtoehto) TAI
- 3-5 Suffeli-patukkaa
Voiteluun:
- 1 kananmuna
- raesokeria
Valmistusohje
- Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön vieretysten.
- Kuori ja halkaise Mignon suklaamunat puolikkaiksi. Voit halutessasi käyttää myös Kismet -suklaata tai Suffeli -patukoita.
- Laita suklaa keskelle lehtitaikinalevyä ja käännä taikina suklaan yli siten, että saumakohta jää alle.
- Laita leivonnaiset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Voitele kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
- Vinkki! Sulata halutessasi Mignon suklaata lautasella puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Valuta suklaata leivonnaisten päälle.
- Tarjoa!