Vuohenjuustoa ja Maalahden Limppua

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vuohenjuustoa ja Maalahden Limppua
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Kevättä kohden mennään. Pääsiäinen lähestyy ja kevään muut juhlat. Maalahden Limpusta ja vuohenjuustosta valmistat mainion tarjottavan vaikka alkupalaksi. Voit valmistaa tästä myös pieniä suupaloja.

Advertising information

Video: Vuohenjuustoa ja Maalahden Limppua

Ainekset

1 annosta
  • reilu nokare voita
  • 1 kiekko vuohenjuustoa
  • 2 viipaletta Maalahden Limppua
  • 1-2 rkl punajuuripestoa TAI
  • 1-2 rkl punajuurihummusta (vaihtoehto)
  • 2 tl hunajaa
  • rucolanversoja

Valmistusohje

  • Kuumenna reilu nokare voita pannulla ja kun voi vielä kuplii, laita kylmä vuohenjuustokiekko pannulle. Paista reilu minuutti per puoli.
  • Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet lautaselle ja laita päälle punajuuripestoa tai punajuurihummusta.
  • Nosta päälle vuohenjuustokiekko ja valuta päälle hunajaa.
  • Koristele annos rucolanversoilla.
Vuohenjuustoa ja Maalahden Limppua

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä