Paahdettu kasvissosekeitto

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Paahdettu kasvissosekeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Kaupallinen yhteistyö A. Vogel

Valmista helppotekoinen sosekeitto. Tämä keitto valmistetaan paahdetuista kasviksista. Voit paahtaa kasvikset grillissä tai uunissa. Hyödynnä jääkaapin aineksia. Ruoka saa upean tulisen aromin Herbamare Spicy -yrttiseoksesta. Mikäli et välitä tulisesta ruoasta, voit käyttää tavallista Herbamarea.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 300 g kesäkurpitsaa
  • 2 sipulia
  • 1 punainen paprika
  • 300 g kukkakaalia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl Herbamare Spicy -yrttisuolaa
  • tarpeen mukaan vettä
  • hunajaa
Pinnalle:
  • fetajuustoa TAI
  • vuohenjuustoa
  • rucolaa
  • pinjansiemeniä

Valmistusohje

  • Paloittele kesäkurpitsa ja kuori ja paloittele sipulit. Paloittele myös paprika ja kukkakaali.
  • Laita ainekset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai grilliparilalle ja sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä ja Herbamare Spicy -yrttisuolaa. Mikäli valmistat ruoan grillissä, sekoita öljy kasvisten joukkoon kulhossa ja nosta sitten kasvikset parilalle.
  • Ripottele pinnalle Herbamare Spicy -yrttisuola.
  • Paahda kovalla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat kauniin värisiä.
  • Laita kasvikset tehosekoittimeen ja soseuta.
  • Lisää joukkoon kiehuvaa vettä, kunnes saat sopivan sakean keiton. Tarkista maku. Ruoan tulisuutta voit taittaa halutessasi hunajalla.
  • Murusta pinnalle fetajuustoa tai vuohenjuustoa. Koristele rucolalla ja pinjansiemenillä, jotka voit halutessasi paahtaa kuumalla kuivalla pannulla.
  • Tarjoa kasvissosekeitto heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä