Vispipuuro
- 5 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Makuja
Milloin viimeksi olet tehnyt vispipuuroa? Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron. Voit käyttää siihen erilaisia marjasekoituksia tai vain yhtä marjaa. Mansikka ja vadelma antavat puurolle kuitenkin ihastuttavan hienostuneen maun. Sopii myös sentinvenyttäjän herkuksi.
Katso lisää Hellapoliisi-reseptejäAdvertising information
Ainekset
4 annosta
- 8 dl vettä
- 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
- ½-¾ dl sokeria
- 1 ½ dl mannasuurimoita
Valmistusohje
- Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
- Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
- Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
- Jäähdytä.
- Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
- Tarjoa vispipuuro sellaisenaan tai maidon kanssa!