Linssi-kasvisbolognese

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Linssi-kasvisbolognese
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Foodin logo luonnonvalkoinen Foodin logo

Kaupallinen yhteistyö Foodin

Linssi-kasvisbolognese on maistuva kasvisruoka, joiden ei todellakaan tarvitse olla mauttomia tai tylsiä. Valmista ihana linsseillä ryyditetty kasvisbolognese ja nauti pastan tai riisin kanssa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 dl vettä
  • kristallisuolaa
  • 1 dl vihreitä linssejä
Lisäksi:
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 palsternakka
  • 2 porkkanaa
  • pala juuriselleriä
  • 100 g herkkusieni'ä
  • 3 rkl Food Extra neitsyt oliiviöljyä
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • maun mukaan Foodin mustapippuria
  • Foodin Chilijauhetta
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Mittaa vesi, Himalajan kristallisuola ja huuhdellut vihreät linssit kattilaan ja keitä hiljalleen noin 20 minuuttia. Huuhtele ja valuta.
  • Käsittele sillä välin kasvikset.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuori palsternakka, porkkanat ja juuriselleri ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Viipaloi herkkusienet.
  • Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota ensin sipulia ja valkosipulia. Lisää hetken päästä juurekset ja lopuksi vielä herkkusienet. Kääntele koko ajan kovalla lämmöllä.
  • Kaada joukkoon tomaattimurska, vesi ja tomaattipyree. Mausta mustapippurilla ja chilijauheella varovasti vähän kerrallaan lisäten.
  • Lisää joukkoon keitetyt, valutetut linssit ja kuumenna.
  • Tarkista maku. Lisää tarvittaessa kristallisuolaa. Koristele annos tuoreella basilikalla.
  • Tarjoa linssi-kasvisbolognese pastan tai riisin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä