Tortillasuupalat
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Punajuuri-fetajuustotäyte:
- 1 kauratortilla
- (vaihtoehto) vehnätortilla
- (vaihtoehto) maissitortilla
- 50 g Baba Punajuurihummus
- 25 g fetajuusto
- tuore rosmariini
Oliivi-mozzarellatäyte:
- 1 kauratortilla
- (vaihtoehto) vehnätortilla
- (vaihtoehto) maissitortilla
- 25 g Baba Olivinade oliivi-valkosipulitahna
- 2 rkl mozzarellahelmi
- tuore minttu
Munakoiso-paprikatäyte:
- 1 kauratortilla
- (vaihtoehto) vehnätortilla
- (vaihtoehto) maissitortilla
- 25 g Baba Ganoush
- säilötty paahdettu paprika öljyssä
- tuore korianteri
Illanistujaisiin ja erilaisiin juhliinkin sopivat pienet suupalat valmistat tortillalättyihin käärittynä ja suupaloiksi leikattuna. Kauratortillat pysyvät pehmeinä ja mehevät Baba tahnat maistuvat tietenkin ihanilta. Täytteitä voit kehitellä oman makusi mukaan, mutta tässä muutama toimiva makuparivinkki. Yhdestä tortillasta saat noin neljä suupalaa, joten voit suurentaa ohjetta tarpeen mukaan. Kokeile myös Baban hummusta ja chilihummusta. Reseptin ainesuhteet ovat siis yhdelle keskikokoiselle tortillalle.
Tortillasuupalat
8-10 annosta
Punajuuri-fetajuustotäyte:
1 kaura-, vehnä- tai maissitortilla
Täyte:
50 g Baba Punajuurihummusta
25 g fetajuustoa
tuoretta rosmariinia
Levitä punajuurihummus tortillalle ja murusta päälle fetajuustoa.
Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia ja kääri rullalle.
Leikkaa paloiksi ja nosta tarjolle cocktailtikun kanssa tai ilman.
Oliivi-mozzarellatäyte:
1 kaura-, vehnä- tai maissitortilla
Täyte:
25 g Baba Olivinade -oliivitahnaa
2 rkl mozzarellahelmiä
tuoretta minttua
Levitä oliivitahna tortillalle ja ripottele päälle mozzarellahelmet. Ripottele pinnalle tuoretta minttua ja kääri rullalle. Leikkaa paloiksi ja nosta tarjolle cocktailtikun kanssa tai ilman.
Munakoiso-paprikatäyte:
1 kaura-, vehnä- tai maissitortilla
Täyte:
25 g Baba Ganoush -munakoisotahnaa
pala säilöttyä paahdettua paprikaa
tuoretta korianteria
Levitä munakoisotahna tortillalle ja paloittele päälle säilöttyä paahdettua paprikaa. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria ja kääri rullalle. Leikkaa paloiksi ja nosta tarjolle cocktailtikun kanssa tai ilman.