Appelsiinilla höystetty porkkanalaatikko
- 5 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.
Perinteiseen porkkanalaatikkoon laitetaan riisipuuroa. Tässä laatikossa porkkana näyttelee pääosaa ja sen maku tuleekin upealla tavalla esille. Siirapilla ja maustekorppujauhoilla ryyditetty porkkanalaatikko saa upean vivahteen appelsiinin kuoriraasteesta ja inkivääristä. Kokeile, tämä on todella herkullinen ja helppotekoinen porkkanalaatikko!
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 1 kg porkkanasosetta
- 1 dl Myllyn Paras Maustekorppujauhoja
- 1 kananmuna
- 2 dl kermaa
- ¾ dl siirappia
- 1 tl suolaa
- ripaus inkivääriä
- ½ appelsiinin kuoriraaste
Pinnalle:
- Myllyn Paras Maustekorppujauhoja
- 25 g voita
Valmistusohje
- Laita porkkanasose kulhoon ja mittaa joukkoon maustekorppujauhot, kananmuna, kerma, siirappi, suola, inkivääri ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.
- Laita seos uunivuokaan ja ripottele pinnalle maustekorppujauhot ja voinokareita.
- Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa tämä appelsiinilla tuunattu porkkanalaatikko vaikka jo ennen joulua!