Kesäkurpitsa-avokadopasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
1-2 annosta
- 200 g kesäkurpitsaa
- 2 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ punainen chili
- 1 avokado
- 50-100 g parmesaanijuustoa
- ½ limen mehu TAI
- ½ sitruunan mehu
- ripaus suolaa
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Huuhtele kesäkurpitsa ja ota kuorimaveitsellä lastuja koko pituudelta.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele kesäkurpitsaa hetki kovalla lämmöllä.
- Mittaa kulhoon oliiviöljy. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chilipaprika. Puolita avokado ja koverra hedelmäliha. Hienonna haarukalla.
- Raasta joukkoon parmesaanijuustoa ja purista joukkoon vielä limen tai sitruunanmehu.
- Sekoita ainesten joukkoon ripaus suolaa.
- Kaada joukkoon kesäkurpitsasuikaleet ja kääntele.
- Jaa lautasille ja koristele basilikalla.
- Nauti heti.