Kananpojan hodarit

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen

Kariniemen on tuonut markkinoille herkulliset gluteenitontakin ruokavaliota noudattaville sopivat Kariniemen Kananpojan Ranch Rapeat sisäfileet, valmiiksi leivitetyt ja vain paistoa vailla olevat mureat palat, joita voit käyttää monipuolisesti ruoanvalmistuksessa. Dippaile kypsennettynä, tarjoa riisin tai kasvisten kanssa tai täytä burgerit tai hodarit, aina yhtä hyvää!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g Kariniemen Kananpojan Ranch Rapeat sisäfileet
  • voita TAI
  • rypsiöljyä
Lisäksi:
  • 7-9 Hotdog-sämpylää
Raparperi-bbq-kastike
  • 3 keltasipulia TAI
  • 3 punasipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 200 g raparperia
  • 100 g voita
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 2 ½ dl fariinisokeria
  • 1 punainen chili
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 rkl savupaprikajauhetta
  • 1 rkl worcesterkastiketta
  • 1 sitruunan mehu
Coleslaw:
  • 2 dl keräkaalia
  • 1 porkkana
  • 1 mieto punainen chili
  • ½-3/4 dl majoneesia TAI
  • ½-3/4 dl maustamatonta jogurttia
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  • Aloita valmistamalla raparperi-bbq-kastike.
  • Kuori ja hienonna kelta- tai punasipulit ja valkosipulinkynnet.
  • Mikäli käytät pakastettuja raparperipaloja, ota ne huoneenlämpöön. Jos käytät tuoreita, huuhtele varret ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  • Sulata voi kattilassa tai paistokasarissa.
  • Lisää joukkoon sipuli- ja valkosipulisilppu ja kääntele hetki, mutta älä ruskista.
  • Lisää raparperipalat, tomaattimurska ja fariinisokeri.
  • Anna kiehua hiljalleen.
  • Hienonna chili.
  • Jos haluat kastikkeesta tulista, jätä siemenet, muuten poista ne.
  • Lisää hienonnettu chili, mustapippurirouhe, juustokumina, savupaprikajauhe, worcesterkastike ja yhden sitruunan puristettu mehu.
  • Anna kastikkeen kiehua ilman kantta hiljalleen noin tunti. Tarkista maku.
  • Valmista sitten coleslaw.
  • Sekoita hienonnetun kaalin joukkoon porkkanaa raastettuna.
  • Hienonna halutessasi joukkoon chiliä.
  • Kääntele vielä majoneesi tai jogurtti ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarkista maku.
  • Kypsennä sitten Kananpojan Ranch rapeat sisäfileet.
  • Kuumenna voi tai öljy pannulla ja paista fileet molemmin puolin kuumalla pannulla. Tarkista, että kypsyvät myös sisältä.
  • Ota hodarisämpylät esille ja lämmitä hieman halutessasi.
  • Täytä hodarit rapeilla sisäfileillä, raparperi-bbq-kastikkeella ja coleslawlla. Nauti heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä