Tuunattu kantarellikeitto
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Bonne
Bonne on tuonut markkinoille Marjexin kanssa puolen litran tölkeissä myytävät herkulliset metsäsienikeitot eri sienistä valmistettuina. Keitot ovat lisäaineettomia, gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia ja vegaanisia. Lämmitä helposti mikroaaltouunissa tai kattilassa ja tuunaa halutessasi. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Lisää joukkoon erilaisia tuoreita tai kuivattuja yrttejä, maustettuja tai maustamattomia sulatejuustoja, tuorejuustoja, ruokakermoja tai fraicheja. Kokeile myös vegaanisia versioita. Ripottele valmiin keiton päälle halutessasi rapeaa pekonimurua, rapeita krutonkeja, juuressipsejä, paistettuja sieniä tai yrttejä.
Tutustu myös muihin Bonne metsäsienikeittoihin. Tarjolla on neljä eri vaihtoehtoa:
herkkutattikeitto, kantarellikeitto, korvasienikeitto ja suppilovahverokeitto. Mikä on oma suosikkisi?
Advertising information
Ainekset
- 1 tlk Bonne Kantarellikeittoa
- 1 dl kaurakermaa TAI
- 1 dl ruokakerma (vaihtoehto) TAI
- 1 dl sulatejuustoa (vaihtoehto)
Lisäksi:
- 1 hapankorppu (iso)
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl rypsiöljyä
- lehtipersiljaa
Valmistusohje
- Laita kantarellikeitto kattilaan ja kuumenna.
- Lisää joukkoon halutessasi kaurakermaa, ruokakermaa, sulatejuustoa tai muuta vastaavaa tuotetta mielesi mukaan. Kuumenna.
- Hienonna hapankorppu työlaudalla ja hienonna samalla halutessasi kuorittu valkosipulinkynsi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää ainekset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Jaa keitto lautasille ja ripottele pinnalle hapankorppumurua.
- Lisää joukkoon halutessasi yrttejä.
- Tuunattu kantarellikeitto on valmis tarjottavaksi!