Chimichurri ja rapuleivät
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden limppu
Trendikäs ja maistuva illanistujaisherkku valmistuu nopeasti pienelle tai isolle joukolle. Mehevä ruisjuureen leivottu Maalahden Limppu maistuu yrteistä valmistetun chimichurrin ja rapujen kanssa. Rapujen tilalla voit käyttää myös broilerinfileetä tai naudanpaistia.
Advertising information
Video: Chimichurri ja rapuleivät
Ainekset
10 annosta
- 10 viipaletta Maalahden Limppua
Lisäksi:
- 20-30 isoa katkarapua
Koristeluun:
- oreganoa
Chimichurri:
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chili
- 2 kevätsipulinvartta
- 1 dl oliiviöljyä
- ½ dl valkoviinietikkaa TAI
- ½ dl omenaviinietikkaa (vaihtoehto)
- ripaus suolaa
- 2 tl sokeria
- 1 ruukku korianteria
- ½ ruukkua lehtipersiljaa
- 1 rkl oreganoa
Valmistusohje
- Ota Maalahden Limppu -leipäviipaleet esille ja sulata katkaravut.
- Valmista chimichurri.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Puolita chili ja poista siemenet. Hienonna chili.
- Hienonna kevätsipulinvarret.
- Laita leikkurinterällä varustettuun kulhoon oliiviöljy, viinietikka, suola ja sokeri, sekä korianteri, lehtipersilja ja oregano. Hienonna.
- Lisää joukkoon valkosipuli, chili ja kevätsipuli. Kääntele lusikalla sekaisin. Tarkista maku.
- Levitä chimichurri leipäviipaleille ja nosta päälle katkaravut. Koristele oreganolla.
- Tarjoa!