Makaronia ja juustoa
- 5 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Ihanan juustoinen mac and cheese eli suomalaisittain makaronia ja juustoa, saa upean maun Herkkujuustolan Vilho -juustosta. Tämä maistuva ruoka on helppo valmistaa ja raaka-aineitakin menee vain muutama. Kokeile! Vilhoa löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä.
>> Tutustu Herkkujuustolan tuotteisiin <<Advertising information
Ainekset
4 annosta
- vettä
- 1 tl suolaa
- 400 g penne pastaa
- 50 g voita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 7 dl täysmaitoa
- maun mukaan suolaa
- mustapippuria myllystä
- ripaus ripaus paprikajauhetta
- 200 g Herkkujuustola Vilho -juustoa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja penne pasta. Anna kiehua hiljalleen noin 7 minuuttia, valuta.
- Sulata voi kattilassa tai kasarissa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
- Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi joukkoon paprikajauhetta.
- Raasta Vilho -juusto ja sekoita lähes kaikki juusto kastikkeen joukkoon, jätä osa pinnalle.
- Laita pasta uunivuokaan ja valuta kastike päälle.
- Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa makaronia ja juustoa heti.