Makaronia ja juustoa

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Makaronia ja juustoa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola

Ihanan juustoinen mac and cheese eli suomalaisittain makaronia ja juustoa, saa upean maun Herkkujuustolan Vilho -juustosta. Tämä maistuva ruoka on helppo valmistaa ja raaka-aineitakin menee vain muutama. Kokeile! Vilhoa löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä.

>> Tutustu Herkkujuustolan tuotteisiin <<

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 400 g penne pastaa
  • 50 g voita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 7 dl täysmaitoa
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus ripaus paprikajauhetta
  • 200 g Herkkujuustola Vilho -juustoa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja penne pasta. Anna kiehua hiljalleen noin 7 minuuttia, valuta.
  • Sulata voi kattilassa tai kasarissa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
  • Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi joukkoon paprikajauhetta.
  • Raasta Vilho -juusto ja sekoita lähes kaikki juusto kastikkeen joukkoon, jätä osa pinnalle.
  • Laita pasta uunivuokaan ja valuta kastike päälle.
  • Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Tarjoa makaronia ja juustoa heti.
Makaronia ja juustoa

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä