Katkarapupasta parilalla
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 250 g isoja katkarapuja (kuoreton)
- 250 g kirsikkatomaatti TAI
- 250 g miniluumutomaatti (vaihtoehto)
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 sitruuna
- 1 tuoretta tilliä
- tuoretta ruohosipulia
- 3 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- chilihiutaleita
Lisäksi:
- vettä
- suolaa
- 250 g tuorepastaa
- n. 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
- Sulata katkaravut.
- Litistä kirsikka- tai miniluumutomaatit työlaudalla veitsellä.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Puolita sitruuna.
- Hienonna tilli ja halutessasi ruohosipulia.
- Kuumenna oliiviöljyä parilapannulla tai muurinpohjapannussa (tai liedellä) ja laita pannulle katkaravut, tomaatit ja valkosipuli. Kääntele välillä.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi chilihiutaleilla.
- Kiehauta vesi ja mausta suolalla.
- Lisää tuorepasta ja keitä kolme minuuttia. Valuta.
- Laita tuorepasta parilalle muiden ainesten joukkoon.
- Purista sekaan sitruunanmehu.
- Valuta päälle vielä hieman oliiviöljyä.
- Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.
- Sekoita ja tarjoa katkarapupasta heti!