Kesäpäivän herkkuvati ja kirsikkahilloa

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kesäpäivän herkutteluvati
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola

Kesäherkuttelu onnistuu helposti ja vähällä vaivalla. Kuumana kesäpäivänä maistuu raikkaat marjat ja hedelmät. Keho kaipaa myös suolaa ja juustot ovatkin siihen tarkoitukseen mainioita. Kotimaisen Herkkujuustolan Väinö Camembert-juusto on mieto ja ihanan pehmoinen juusto. Leikkaa paloiksi tarjoiluvadille ja tarjoa marjojen kanssa. Kirsikoista voit kiehauttaa myös herkullisen hillon ja tarjota jäähtyneenä seuraksi.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 200 g Herkkujuustola Väinö Camembert-juustoa
  • 250 g kirsikoita
  • ½ l mansikoita
  • 100 g suolakeksejä TAI
  • 3 voileipäkeksejä (vaihtoehto)
  • kourallinen marenkeja
Kirsikkahillo:
  • 500 g kirsikoita
  • 1 dl vettä
  • ripaus kanelia
  • 1 tähtianis
  • 1 ½ dl hillosokeria

Valmistusohje

  • Mikäli tarjoat seuraksi kirsikkahilloa, aloita valmistus siitä.
  • Poista kirsikoista siemenet ja laita ne puolikkaina kattilaan.
  • Lisää vesi, kaneli, tähtianis ja hillosokeri kattilaan ja anna kiehua hiljalleen poreillen noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Tarjoa hillo kylmänä.
  • Leikkaa Väinö Camembert-juusto paloiksi ja laita tarjoiluvadille.
  • Laita tarjolle myös kirsikat ja mansikat.
  • Lisää suolakeksit tai voileipäkeksit ja marengit.
  • Tarjoa seuraksi kirsikkahilloa.
Kesäpäivän herkutteluvati ja kirsikkahilloa

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä