Mansikkakääretorttu

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 4 kananmuna
  • 1 ½ dl sokeri
  • 1 ½ dl perunajauho
  • 2 tl leivinjauhe
  • 1 tl vaniljasokeri
Täyte:
  • 250 g maitorahka
  • (vaihtoehto) tuorejuusto
  • 2 dl Bonne mansikkasose
  • ½ - ¾ dl Dansukker mansikanmakuinen tomusokeri
  • 2 tl vaniljasokeri
Pinnalle:
  • tomusokeri
  • tuore mansikka

Kääretorttu on herkullinen perusleivonnainen, jonka voit täyttää mieltymysten tai vuodenajan mukaan. Bonne marja- ja hedelmäsoseet sopivat loistavasti leivontaan.

Mansikkakääretorttu

4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Täyte:
250 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
2 dl Bonne Mansikkasosetta
½ – ¾ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
tomusokeria
tuoreita mansikoita

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia. Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle.
Vatkaa maitorahka, Bonne Mansikkasose, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi tahnaksi. Levitä torttulevylle ja käännä tiiviiksi rullaksi. Nosta jääkaappiin hetkeksi vetäytymään. Siivilöi pinnalle tomusokeria ja koristele tuoreilla mansikoilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä