Makkaravartaat

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Makkaravartaat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Maxi Sauce logo

Kaupallinen yhteistyö Maxisauce

Makkaravartaat kuuluvat kesään!
Mitäpä olisi kesä ilman grillattua makkaraa? Nämä helpot vartaat valmistat, kun edelliseltä aterialta on jäänyt kypsiä varhaisperunoita ja haluat hyödyntää ne. Voit käyttää mieleistä makkaraa, esimerkiksi tulisen ystävä voi valita erilaisia maustettuja makkaroita ja perinteisemmästä pitävä paloittelee vartaisiin miedompia makkaroita. Helppoa ja ihanaa, kokeile vaikka!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 300-400 g makkaraa
  • 12 varhaisperunaa
  • 8 tomaattia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2-3 rkl Maxi'n Helsingin sinappia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Leikkaa makkarat tasakokoisiin paloihin.
  • Laita kypsät varhaisperunat kulhoon. Lisää joukkoon myös tomaatit kokonaisina.
  • Sekoita rypsiöljyn joukkoon Helsingin Sinappia, hienonnettua valkosipulia, suolaa ja mustapippuria ja kaada seos perunoiden ja tomaattien joukkoon ja anna maustua hetki.
  • Pujota ainekset makkarapalojen kanssa varrastikkuihin ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen ja tomaatit pehmenevät.
  • Nauti makkaravartaat Helsingin Sinapin ja Helsingin Ketsupin kanssa. Voit dippailla vartaita myös Maxi'n hampurilais- ja voileipäkastikkeeseen.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä