Juustoinen broileri-perunavuoka

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Juustoinen broileri-perunavuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

81 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Juustoinen broileri-perunavuoka on helppo ja maistuva ruoka, jolle on aina tilausta. Broilerista pitää koko perhe. Valmista ihana ateria ja anna kypsyä uunissa. Tämän voit valmistaa jo edellisiltana valmiiksi ja lämmittää ennen tarjoilua. Tuunaile rohkeasti oman makusi mukaan lisäämällä erilaisia mausteita, yrttejä, juustoja ja kasviksia.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1½ kg kiinteitä perunoita
  • 400 g broilerinfileetä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä maun mukaan
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 4 dl kuohukermaa
  • 1-2 tl kuivattua rosmariinia
  • 1 tl suolaa
  • 150-175 g juustoraastetta
  • 2-3 tomaattia

Valmistusohje

  • Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Leikkaa broilerinfilee suikaleiksi.
  • Kuumenna oliiviöljy isolla pannulla tai kattilassa.
  • Lisää pannulle broilerinfileesuikaleet ja kääntele kunnes ovat saaneet kauniin värin.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää perunaviipaleet ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes perunat ovat hieman läpikuultavia.
  • Lisää kuoritut ja hienonnetut valkosipulinkynnet, kuohukerma, rosmariini ja suola.
  • Kiehauta.
  • Sekoita joukkoon juustoraaste.
  • Laita seos reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 40-50 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja perunat tuntuvat kypsiltä.
  • Tarjoa broileri-perunavuoka raikkaan salaatin tai raasteen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä