Kanakrepit

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kanakrepit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

22 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen

Mehevät kanakrepit maistuvat lounaana ja illanistujaisissa. Muistathan, että reseptit ovat aina tuunattavissa ja voit hyödyntää täytteissä jääkaapin sisältöä ja erilaisia kasviksia ja maustekastikkeita. Näin syntyy entistä vähemmän ruokahävikkiä.

Oletko kokeillut Kananpojan jauhelihaa? Vähärasvainen jauheliha on mainio koko perheelle ja kuntoilijallekin sopiva tuote. Saat siitä herkullista maustamalla rohkeasti erilaisilla maustekastikkeilla.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 valkosipulinkynsiä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 400 g Kariniemen Kananpojan jauhelihaa
  • ¼ tl suolaa
  • 100 g Arrabiata pestoa
  • 100 g tuorejuustoa TAI
  • 100 g smetanaa (vaihtoehto)
  • 100 g fetajuustoa
Lisäksi:
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • tuoretta oreganoa
6-7 räiskälettä
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunia
  • ½ tl suolaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl rypsiöljyä
Paistamiseen:
  • nokare voita TAI
  • rypsiöljyä (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Aloita valmistamalla lettutaikina.
  • Laita maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Lisää suola, vehnäjauhot ja rypsiöljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan seistä hetki.
  • Paista kuumalla pannulla isoiksi letuiksi molemmin puolin.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää valkosipulinkynnet. Kääntele hetki.
  • Lisää Kananpojan jauheliha ja paista kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla ja lisää Arrabiata pesto.
  • Lisää tuorejuustoa tai smetanaa ja kuumenna.
  • Murenna joukkoon fetajuustoa.
  • Täytä letut kanatäytteellä.
  • Puolita seuraksi pikkutomaatteja ja koristele tuoreella oreganolla.
  • Nauti kanakrepit.
Kanakrepit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä