Palermon pasta
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 valkosipulinkynttä
- 400 g broilerinfileetä
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 300 g pastaa
Kastike:
- 5 dl vettä
- 2 dl ruokakermaa
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 1 kanaliemikuutio TAI
- 1 kasvisliemikuutio (vaihtoehto)
- 1 tl curryjauhetta
- 150-200 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Leikkaa broilerinfileet ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna oliiviöljy pannulla.
- Paista valkosipulinkynnet ja broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
- Laita ne uunivuokaan ja sekoita joukkoon raaka pasta.
- Valmista kastike. Laita vesi ja kerma kattilaan.
- Mittaa joukkoon vehnäjauhot. Murusta kana- tai kasvisliemikuutio joukkoon ja lisää curry.
- Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee. Lisää joukkoon juustoraaste.
- Valuta kastike vuokaan. Tarkista, että pasta jää kastikkeen alle. Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia.
- Tarjoa palermon pasta raikkaan salaatin kanssa.