Broileripasta punajuuripestolla

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kanapasta punajuuripestolla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Alavuden öljynpuristamon logo Alavuden öljypuristamo logo

Kaupallinen yhteistyö Alavuden öljynpuristamo

Valmista tämä ihana arkiruoka helposti ja nopeasti. Chiliöljy antaa kanalle herkullisen maun ja upean värin. Mausta broileripasta punajuuripestolla rosmariinilla tai rakuunalla.

Oletko jo tutustunut Alavuden Öljynpuristamon Kylmäpuristettuihin Rypsiöljyihin?
Tavallisen rypsiöljyn lisäksi sarjaan kuuluu luomu rypsiöljy, chilillä, sitruunalla,basilikalla ja valkosipulilla maustetut rypsiöljyt. Tuotteet ovat hellävaraisesti kylmäpuristamalla puristettuja öljyjä, joiden rypsi tulee lähialueiden tiloilta. Pulloista voi katsoa paikkakuntakohtaisesti mistä rypsi on tullut. Tuotannosta ei tule käytännössä lainkaan jätettä, sillä öljyntuotannosta ylimääräiset ainekset hyödynnetään eläinrehuna ja prosessissa kehittyvä lämpökin käytetään tuotantolaitoksen lämmittämiseen. Alavuden Öljynpuristamon valikoimiin kuuluu myös Punajuuripesto, joka on vegaaninen, gluteeniton ja pähkinätön. Juureva juureslevite puolestaan sopii voileivän kanssa nautittavaksi tai vaikkapa voileipäkakun täytteeksi. Se on valmistettu punajuuresta ja merisuolasta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl Alavuden Kylmäpuristettu CHILI rypsiöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 400-500 g broilerinfileetä
  • ½ tl suolaa
Lisäksi:
  • 1½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 250 g tuorepasta pinaattitagliatellea
  • 155 g Alavuden Punajuuripestoa
  • tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

  • Kuumenna rypsiöljy chili pannulla. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele hetki.
  • Paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi ja lisää pannulle.
  • Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes pinta on kauniin värinen ja fileet ovat kypsiä. Mausta suolalla.
  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja tuorepasta. Anna kiehua noin 3 minuuttia ja valuta.
  • Lisää valutettu pasta pannulle kanapalojen joukkoon ja sekoita joukkoon punajuuripesto ja rosmariinia.
  • Vinkki! Tarjoa seuraksi patonkia tai sämpylää ja Alavuden JUUREVA – juureslevite Punajuuri-Merisuolaa.
Kanapasta punajuuripestolla

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä