Sokerimassan valmistus

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dansukker kanssa.

Valmista sokerimassa itse ja säästä rahaa.
Voit maustaa ja värjätä massaa elintarvikearomeilla ja väreillä.

Pese kädet huolellisesti ennen massan vaivaamista tai käytä kertakäyttöhansikkaita.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 2 kananmunanvalkuaista
  • 2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 700 g Dansukker tomusokeria

Valmistusohje

  • Laita valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon.
  • Lisää joukkoon glukoosisiirappi ja osa tomusokerista.
  • Lisää loput tomusokerista ja vaivaa massa tasaiseksi.
  • Säilytä huoneenlämmössä tiiviisti kelmuun käärittynä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä