Tonnikala nöttöset (Paula)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Nämä ovat herkullisia sopivia pieniä suolapaloja mihin juhliin ja
illanistujaisiin vain.
Tonnikala nöttöset
3 dl vehnäjauhoja
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
tomaattitonnikalaa
juustoraastetta
suolaa
öljyä
Valmista taikina sekoittamalla jauhot, hiiva ja suola ja lisäämällä
siihen vesi ja viimeisenä öljy. Anna kohota 30 minuuttia.
Kaulitse taikinasta ohut levy n. 5 mm. Ota levystä pyöreällä (n. 5 cm
halkaisija) muotilla ympyröitä ja aseta ne leivinpaperille. Voitele
ympyrät öljyllä ja ripottele hieman suolaa päälle. Voit käyttää
halutessasi myös muita mausteita, kuten pippuria. Laita jokaisen pälle
pala tomaatti tonnikalaa ja vähän juustoraastetta.
Paista 250 C 5-9 min.