Marianne-kakku (Kaisa)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tässäpä raikas ja kesäisen vadelmainen kakkuresepti. Alkuperäinen ohje
löytyy MarianneCrush-pussin kyljestä.

Marianne-kakku

pohja:

200 g Rainbow-suklaatäytekeksejä ("Dominoita")

30 g Culinessea
Crush

täyte:

2 dl vispikermaa

120 g Fazer Marianne crush-rouhetta

200 g Ehrman maitorahkavalmistetta

5 kpl liivatelehteä

1 dl kiehuvaa vettä
marjakiille:
300 g vadelmia
1 dl sokeria
4 kpl liivatelehteä
1 dl punaista mehua

Murenna keksit ja sekoita Culinessen kanssa. Painele muruseos
leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon Marianne Crush sekä rahka.
Liota liivatelehdet runsaassa kylmässä vedessä 5 min. ja purista niistä
ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita
liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos
keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai kunnes
rahkaseos on hyytynyt.
Soseuta marjat tehosekoittimella sokerin kanssa. Liota liivatelehdet 5
min. ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet
kiehuvaan mehuun. sekoita liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja
nostele liivateseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakkua
jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä