Marianne-kakku (Kaisa)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tässäpä raikas ja kesäisen vadelmainen kakkuresepti. Alkuperäinen ohje
löytyy MarianneCrush-pussin kyljestä.
Marianne-kakku
pohja:
200 g Rainbow-suklaatäytekeksejä ("Dominoita")
30 g Culinessea
Crush
täyte:
2 dl vispikermaa
120 g Fazer Marianne crush-rouhetta
200 g Ehrman maitorahkavalmistetta
5 kpl liivatelehteä
1 dl kiehuvaa vettä
marjakiille:
300 g vadelmia
1 dl sokeria
4 kpl liivatelehteä
1 dl punaista mehua
Murenna keksit ja sekoita Culinessen kanssa. Painele muruseos
leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon Marianne Crush sekä rahka.
Liota liivatelehdet runsaassa kylmässä vedessä 5 min. ja purista niistä
ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita
liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos
keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai kunnes
rahkaseos on hyytynyt.
Soseuta marjat tehosekoittimella sokerin kanssa. Liota liivatelehdet 5
min. ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet
kiehuvaan mehuun. sekoita liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja
nostele liivateseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakkua
jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.