Mansikkakakku (Piritta P.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Mansikkakakku



Pohja:

n.75g margariinia sulatettuna

200g kaurakeksejä murusina

Yhdistä ainekset. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:

1prk Flora Vispiä vaahdotettuna

1prk rahkaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

3dl mansikoita soseutettuna

1dl sokeria

3rkl mansikkamehua

5 liivatetta

Sekoita kerma, rahka ja juusto keskenään. Lisää mansikat ja sokeri.
Liota liivatteita 5min kylmässä vedessä. Kiehauta mehu ja sulata
liivatteet siihen. Kaada hiukan jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana
täyteen joukkoon ja sekoita. Kaada täyte pohjan päälle. Hyydytä muutama
tunti.
Halutessa voi tehä päälle kiilteen:
4dl mansikkamehua
4 liivatetta
Ota mehua 1/2 dl, kiehauta se, sulata liotetut liivatteet siihen. Kaada
seos ohuena nauhana mehun joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada
hyytyneen pohjan pääle. hyydytä vielä muutama tunti.
Kun käyttää tuoreita mansikoita ja "oikeaa" mansikkamehua, tulos on
todella herkullinen!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä