Sitruunainen tonnikalavuoka

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

144 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 350 g pasta
  • 2 prk tonnikalapala öljyssä
  • 2 pss Blå Band sitruunakastike
  • 4 dl ruokakerma
  • 2 dl vesi
  • 2 dl herne-maissi-paprika sekoitus
  • 2 kevätsipuli
  • 1 tl sitruunapippuri
  • suola
  • 150 g juustoraaste
  • tuore tilli
  • tuore basilika

(resepti on julkaistu alunperin 8.6.2008)

Tämä ruoka valmistuu lähes itsekseen uunissa.
Kätevä ateria hetkinä, jolloin ei ehdi tehdä ruokaa pidemmän kaavan mukaan.

Sitruunainen tonnikalavuoka
4 annosta

350 g pastaa (esim. Barilla Penne Rigate)
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta
4 dl ruokakermaa
2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 tl sitruunapippuria
ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi. Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä