Hunajamuffinsit (Heli)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lähde: Jill Parker, Joyce Parker ja Patrik Giardino: Amerikan herkut

Hunajamuffinsit
12 kpl

Kuorrutus:

50g voita

1/2dl sokeria

1/2dl fariinisokeria

3rkl hunajaa

1 1/2rkl kiehuvaa vettä

1dl karkeiksi rouhittuja saksanpähkinöitä

Muffinsit:

3 1/2dl tehosekoittimessa soseutettuja taateleita

1/2dl hunajaa

1/2dl ruokaöljyä

1 muna

2 1/2dl jogurttia

1 1/4dl vehnäleseitä

3 1/2dl vehnäjauhoja

1 1/2tl ruokasoodaa

3/4tl suolaa

Valmista ensin kuorrutus: vaahdota voi, sokeri ja fariinisokeri
kuohkeaksi.
Sekoita hunaja ja 1 1/2rkl kiehuvaa vettä.
Voitele muffinsivuoka ja levitä vuoan pohjalle reilusti täytettä.
Ripota pähkinärouhe tasaisesti täytteen päälle vuokiin.
Kuumenna uuni 190-asteiseksi.
Vatkaa taatelisose, hunaja, öljy ja muna suuressa kulhossa.
Sekoita mukaan jogurtti ja vehnäleseet vähän kerrallaan.
Sekoita vehnäjauhot, ruokasooda ja suola toisessa kulhossa. Lisä kuivat
ainekset kosteiden joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi.
Täytä muffinsivuoat kahdelta kolmannekseltaan.
Paista 20-25 minuuttia.
Jäähdytä 5 minuuttia ja kumoa sitten muffinsit vuoista ritilälle
jäähtymään.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä